Değirmenköprü İsmet Kaya İlkokulu


Vizyon: Çağdaş eğitim öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanunu´nda belirlenen Milli Eğitimin Genel Çerçevesinde; Öğrencilerimizi Milli ve Manevi değerlerimizi benimseyen, insan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı, bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, bilişim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen,topluma faydalı bir görev alma bilincine sahip bireyler olarak bir üst öğretime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayarak ilk ve orta okullar arasında tercih eilen, bir kurum olmak.

Başarılar:

Saatler: İLKOKUL : 08.30 - 14.10 ORTAOKUL: 08.30 - 15:00
Isınma: İLKOKULU ORTAOKUL aynı binada kalorifer ile ısınmaktadır.ANA SINIFI ek binada eğitim vermekte ve soba ile ısınmaktadır.
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 2 - Okula ait iki adet lojman bulunmaktadır. Lojmanların biri ana sınıfı olarak kullanılmaktadır. İki lojmanda 2 oda 1 salon, tuvalet, banyo ve mutfaktan oluşmakta olup soba ile ısınmaktadır.
Servis Bilgisi: Söğütlü Köyünden taşıma kapsamında öğrenci almaktayız.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz Değirmenköprü köyünden Yetkin KAYA´nın bağışıyla 2005 yılında 2 katlı kaloriferli 270 metrekare olarak yapılmıştır. Okulda 8 derslik, 1 ana sınıfı (ek binada), idare odası, öğretmenler odası, bilişim teknolojileri-fen laboratuvarı, kütüphane, erkek ve kız tuvaleti vardır. Okulun hemen yanında kalorifer dairesi vardır. Okulun önceki adı "Değirmenköprü Köyü İlköğretim Okulu" iken sonradan okulu yaptıran Yetkin KAYA´nın babasının adı konulmuş ve "Değirmenköprü İsmet Kaya İlköğretim Okulu"

Telefon - 04742962045

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://degirmenkopruikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DEĞİRMENKÖPRÜ KÖYÜ DEĞİRMENKÖPRÜ KÜME EVLERİ DEĞIRMENKOPRU ISMET KAYA ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 78 ARPAÇAY / KARS

Öğretmen :5
Öğrenci :37
Kütüphane :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -

Adres - DEĞİRMENKÖPRÜ KÖYÜ DEĞİRMENKÖPRÜ KÜME EVLERİ DEĞIRMENKOPRU ISMET KAYA ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 78 ARPAÇAY / KARS

Ulaşım Okulumuza ulaşım öğretmenlerin tuttuğu özel araçla sağlanmaktadır. Hafta içi her gün saat 11.00´ de ilçeden köye gelen servis bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İL Merkezine 49 km, İLÇE Merkezine 10 km uzaklıktadır.